Spring til indhold

CB Group – Tryghed hele vejen

Vi er stolte af Børsens gazellepris 2022 og 2023 grundet vækst.

Mød hele Team CB Group på vores YouTube kanal

Førende leverandør af Trykprøvning, Energimærkning, Lydmåling
Siden 2009 har CB Group været en pioner inden for trykprøvning og energimærkning i Danmark, og har siden da leveret bygningsanalyser i både Danmark og udlandet. Med et stærkt fokus på nybyggeri, herunder energimærkning, trykprøvning, lydmåling og DGNB, udgør CB Group en fleksibel og pålidelig partner for jeres byggeri.

Tryg og kvalitetsbevidst Service
Vi er kendt for vores dybdegående ekspertise og erfaring, hvilket afspejles i vores evne til at håndtere projekter af enhver størrelse – fra parcelhuse til større etagebyggerier og kontordomiciler. Vores fokus er konstant på kvalitet og effektivitet. Dette understreges af vores ISO 9001-certificering og vores forpligtelse til løbende faglig udvikling. Vi stræber efter at levere mere end det aftalte, uden at fokusere på timeantal, men snarere på at opnå de bedste resultater for vores kunder.

Udmærkelser og innovation
CB Group har markeret sig med to Gazelle-priser, hvilket vidner om vores vækst og innovation inden for branchen. Med et team på 10 dedikerede medarbejdere, som alle bærer en høj faglig stolthed, sikrer vi, at hver opgave udføres med største nøjagtighed og professionalisme. Vi engagerer os i hele processen, fra projektering til færdigmelding, og deler gerne vores viden for at sikre, at projekterne starter på den rigtige fod.

Vidensdeling og brancheformidling
Kasper Rudolfsen (Direktør i CB Group) er en aktiv mentor og underviser i byggebranchen, hvor han bl.a. er gæsteunderviser på “Master i bygningsfysik”, Energiteknolog uddannelserne og private termografikurser. Han er ligeledes aktiv i bestyrelsesarbejde i brancheforeningen “Danske Bygningskonsulenter”, og samarbejder tæt med foreningens medlemmer.

En totalleverandør, du kan stole på
Som Danmarks førende leverandør af bygningsanalyser, holder CB Group sig på forkant med den nyeste viden og teknologi. Vores mål er at opnå høj kundetilfredshed ved at levere kvalitetsprodukter og -løsninger til rimelige priser, og vi betragter os selv som en integreret del af vores kunders succes.

Effektive

Vi løser alle opgaver effektivt og afleverer til de lovede deadlines.

Fagligt stolte

Alle ansatte ved CB Group bærer en høj faglig stolthed, for at levere det bedste produkt

Certificerede

Vi er ISO9001 certificerede i alle de ydelser vi leverer, og dette er vi stolte af.

Kasper Rudolfsen

Direktør – Salg & Teknik
Bestyrelsesmedlem

Lars Klüver Larsen

Afdelingsleder – Energi
Bestyrelsesformand

Christian Borup

Direktør – Økonomi & HR
Bestyrelsesmedlem