Spring til indhold

Termografi af bygning

Termografering. Hvorfor CB Group til Termografi?

Massiv erfaring med termografi. Vi har været med fra start af, og har siden 2009 lavet termografering af en stor del af byggeriet i Danmark, og har opbygget et solidt erfaringsgrundlag.

Styr på kvaliteten. Vi er certificeret i termografering, og arbejder efter ISO9001 certificeret kvalitetsstyring.

Ikke termografi du ledte efter?

CB Group ligger en ære i at være førende inden for termografering af bygninger, og er en af de meget få virksomheder der underviser i bygningstermografi (i samarbejde med Rohde Consulting)

CB Group er det sikre valg hvis prisen skal holde, og professionel dokumentation er et krav.

Trykprøvning af bygning

Salgsdirektør Kasper Rudolfsen
kr@cbgroup.dk

Fakta om Termografering

Termografering er en varmeteknisk målemetode af huse, som viser temperaturforskellen mellem ude og inde, vha. visuelle præsentationer i form af farver. Farverne afslører, hvor varmen slipper ud af huset, og hvor kulden trænger ind, Undersøgelsen kan dermed give et klart billede af, hvor varmen præcist går til spilde i din bolig.

Undersøgelsen foregår ved brug af et avanceret infrarødt kamera, som er temperaturfølsomt og hvor kameraet registrerer infrarød stråling. Her afslører kameraet temperaturen på husets overflader. Der, hvor overfladen er koldest, er farven grøn eller blå, og der, hvor den er varmest, er farven rød eller gul.

Hvad kan det bruges til?

Termografibilleder kan bruges til at identificere områder af bygningen, der har brug for forbedret isolering eller forsegling for at reducere energispild og forbedre energieffektiviteten.

Dette kan hjælpe med at reducere bygningens energiforbrug og omkostninger og samtidig reducere den miljømæssige påvirkning af bygningens energiforbrug.

Termografi Gulvvarme

Ved brug af termografering gulvvarme, er det muligt at lokalisere alle former for gulvvarme i forbindelse med ombygning. Her bestemmer vi nøjagtigt, hvor i gulvet der kan bores uden risiko for beskadigelse af eksisterende gulvvarme.

Termografi af gulvvarme giver et visuelt billede af utætte rør i vægge eller gulve. Hvis der er et utæt vand eller varme rør i en væg eller et gulv, vil der blive en temperaturforskel på det sted hvor vandet løber ud i forhold til resten af fladen.

Brud på el-gulvvarmen kan også spores og dermed udbedres lokalt. Vi benytter termografi til sporing af brud på el-gulvvarme. Metoden forebygger unødvendige ødelæggelser i gulvet, da termografien hurtigt og enkelt kan lokalisere bruddet med stor nøjagtighed.

Termografering gulvvarme slanger